Refugiatii…


Faza cu refugiatii e nasoala… Vezi islam… Adica nu mici, nu bere… Nu dresulete colorate, nu tocuri… nasoool…

Si-au venit p’aci… cam multi… ca la comanda…suspect…

Chestia asta m-a facut sa ma revolt un pic… adica unde e gardu’ ala a lu’ shienghien? Adica oricine intra asa, pentru ca vrea in germania? Pai hai cu toti acolo.. e muult mai bine… mai ales ca germania vrea refugiati… Dupa cum am vazut, putem merge pe autostrada prin ungaria si austria… pentru ca ei au 😀

De ce 200k de sirieni s-au uschit in acelasi timp de acolo? De ce toti au pasta de dinti in gentile de laptop? Cum de toti au platit cam 10k dolari sa ajunga in europa?

Adica, dupa ce multi s-au refugiat in tari din zona, (de exemplu doua milioane in turcia), au ramas astia cu aifoane care nu mai pot de frica razboiului si vor neaparat in germania?

O fi o coincidenta ca dupa doua saptamani rusia a trimis trupe cu tancuri si aparare antiaeriana in sprijinul lui Asad? Poate o sa aflam peste 50 de ani.

Europa si Schengen, si toate tarile din zona au picat de proaste… Adica 200k de oameni sunt la un festival de muzica… In marea europa, e clar ca exista firme capabile sa faca fata „afluxului”… Exista si bude, si dusuri, si corturi, si catering… De unde criza?

Gandesc asa: Siria – tara musulmana, deci coruptie. Astia care au aterizat in europa sunt niste baieti cu bani protejati de cineva. Au aflat din timp ca rusia si iran vor trimite trupe, si s-au uschit inainte de a incepe chestiile alea nasoale…toti in acelasi timp. Adica au rezistat in siria 4 ani de razboi, in timpul asta au produs ceva, si acum, cand treaba incepe sa fie nasoala, au plecat… nu intr-un loc in care e pace, asa ca nu se trage in jurul lor, nu in turcia, nu in grecia, nu in italia, bulgaria, romania, ungaria… ci in germania… deci nu sunt refugiati… nu politic, nu religios… nu sunt decat niste baieti cu bani, veniti in germania pentru si mai multi bani…iar germania se bucura… mi-e mila de aia care vor ajunge in romania… e clar ca n-au avut suficiente pile.

Cea mai nasoala faza e ca Europa a demonstrat ca nu e capabila sa faca fata unei „crize”. E demonstratia ca rusii se pot plimba ca „refugiati”, pe autostrada, pana in Paris…sau macar pana in Berlin…iar Europa va fi sfasiata intre a umple rezervorul refugiatului sau a-i impusca rotile…ca doar arieni sunt si ei…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s