Overload – Temptation


Intr-un spatiu arhetipal, inecat in fum, o femeie imi canta la ureche despre tentatie. E jazz, e despre acea latura intunecat-colorata, care da sens vesnic unei clipe,  despre exuberanta exploziei linistite numita viata. Inspir fum si caldura, expir sentiment, relaxare.

Teroarea lumii se topeste in amestecul umbrelor subtil nuantate. Noaptea transforma sansele, coboara priviri, urca priviri…diferenta dintre licurici si stele dispare. Umbrele creaza tridimensionalul unei lumi straine dar, parca, cunoscute de undeva. Visele, mereu aproape,  pandesc de dupa colt un moment prielnic pentru a se indeplini. Linistea plina de promisiuni cuprinde Universul. Orice secunda este o sansa care poate fi fructificata intru absolut.

Ma sperii pentru o clipa: „Hai mai repede! Se va termina curand!”. „Nu se va termina niciodata… e vesnica”, ma linistesc. Clipa e vesnica, gandesc, asa ca nu se va termina niciodata. Iar soarele nu va rasari niciodata. Noaptea e vesnica. Si calda. Si aproape. Si senzuala. Si ma apara, si ma ascunde, si ma arata cum stie ea mai bine. Voi ramane aici, in noapte, pentru totdeauna, pentru ca vreau, pentru ca imi place, pentru ca nu am ochi sa pot visa la altceva…pentru ca nu exista altceva mai mult sau mai bun. Iar aici, Tentatia guverneaza. O pot simti la fiecare pas, la fiecare gest, la fiecare spasm al fiecarui muschi. Este omniprezenta, este omnipotenta, iar ce pot face eu, este doar sa simt si sa ma las invaluit.

Nu exista nimic altceva.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s