Cod Galben


Omul nu se schimba fundamental. Homo sapiens sapiens, maimuta care face unelte pentru facut unelte are capacitati de perceptie si de procesare limitate, si astea sunt dintotdeauna.

Ce s-a schimbat este accesul la informatie. Acum informatia este peste tot si abunda in prostie. Lipsa (auto)cenzurii, creeaza mediocritate desavarsita. Cu totii putem face si facem arta. Cu totii avem ceva important de spus si spunem. Oricine are aceleasi drepturi si obligatii ca oricine. Oricui ii stau bine hainele la moda. Cu totii suntem la fel. Oricine poate fi vedeta. Toti avem aceleasi nevoi: casa, masina, sex, LCD de 108 full HD, dintii mai albi, sex, sistem 7.1 2000w RMS, sex, droguri, libertate, sex, ALCOOOL+RedBullshit (la oferta).

Lumea asta plina de oameni la fel, are totusi unele probleme, care sunt aceleasi pentru toti, iar toti le percepem, evident, la fel. Pamantul se incalzeste, petrolul se termina, oceanul se umfla, desertul ne lasa fara mancare, meteoritul ne rateaza(sau nu), soarele explodeaza, 2012, gizas reloaded, 13, ploi acide, ploi care ingheata, cod galben de furtuna. Rusii sunt rosii si rai, americanii sunt buni, chinezii sunt rosii si rai, buni (depinde de bucatar), koreea ataca, iranul ataca, yemenul ataca, pakistanul ataca, afganistanul ataca, israelul ataca, rusia ataca, somalia ataca, america se apara si apara pacea si drepturile tuturor. Suntem in siguranta! Da’ ce o sa faca americanii cand Universul isi va consuma tot hidrogenul? Stargate?

Se pare ca in urmatorii 2-3 ani vor fi fabricate calculatoare care vor depasi capacitatea de procesare a maimutei bipede. Se pare ca in urmatorii 10-12 ani, se vor produce calculatoare capabile sa creeze lumi virtuale la rezolutia lumii pe care o consideram noi lumea reala. Si maimutei o sa-i dea cu virgula. Visul din vis. E bine ca visam cu totii la fel… astfel vom incapea cu totii intr-un singur comp.

Reclame

One response to “Cod Galben

  1. Exceptional, frate Dragos, exceptional! Cand o sa fim vecini de comp, as vrea sa fim butonul de restart.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s